شنبه 27 ارديبهشت 1404 - 18 ذو القعدة 1446
 بررسی عوامل موثر بر زمان عود بیماری لنفوم هوچکین با استفاده از مدل کاکس طبقه بندی شده
دوره دهم (1398) , شماره سوم English Article
اپیدمیولوژی و بار بیماریها در سیستم سلامت
امیر الهائی 1، امل ساکی مالحی 2، محمد ثقت الاسلام 3،
  • تاریخ دریافت 1397/11/27
  • تاریخ پذیرش 1398/02/15
  • تاریخ انتشار 1398/09/30
زمينه و اهداف: ارزیابی متغیر های تاثیرگذار بر عود لنفوم هوچکین یکی از مباحث مهم مطالعات بالینی است. مدل رگرسیون کاکس به عنوان یک مدل مشهور می تواند برای ارزیابی این فاکتور ها بکار گرفته شود. این مدل براساس پیش فرض خطرات متناسب به برسی متغیر های پیش آگهی می پردازد. این مطالعه با هدف ارزیابی مدل کاکس طبقه بندی شده و کاربرد آن در شناسایی عوامل موثر بر زمان عود بیماری لنفوم هوچکین در بیماران بستری در بیمارستان شفای اهواز انجام شد.

مواد و روش ها: در پژوهش حاضر پرونده ی تمامی بیمارانی که از سال 1381 تا سال 1391 با تشخیص لنفوم هوچکین به مرکز آنکولوژی و هماتولوژی بیمارستان شفا در شهرستان اهواز مراجعه کرده بودند، مورد بررسی قرار گرفت. زمان بقاء، مدت زمان از تشخیص بیماری تا عود (بر حسب ماه) پس از درمان از طریق شیمی درمانی در نظر گرفته شد. انتخاب بهترین مدل با استفاده از آماره نسبت درست نمایی مورد بررسی قرار گرفت. تحلیل داده ها در نرم افزار STATA13  انجام شد.

يافته ها: نتایج حاصل از برازش مدل رگرسیون کاکس طبقه بندی شده نشان می دهد که  خطر عود برای افرادی که هموگلوبین کمتراز 10/5 دارند نسبت به افرادی که هموگلوبین بالای 10/5 دارند 2 برابر می باشد (0/012= P-value) و برای افراد که با روش NLPHL نمونه برداری می شوند نسبت به کسانی که با روش CHL نمونه برداری می شوند 96درصدبیشتر می باشد (P-value=0/155).

نتيجه گيري: با استفاده از مدل کاکس طبقه بندی شده بدون اثر متقابل، هموگلوبین کمتر از 10/5 یکی از عوامل مهم و معنادار بر زمان  عود بیماری افراد  مبتلا به لنفوم هوچکین می باشد.
لنفوم هوچکینآنالیز بقاءعودمدل کاکس طبقه بندی شده
202
62
 
  اداره ثبت نام
 

اداره پذیرش و ثبت نام

 وظایف :

ارائه خدمات آموزشی به دانشجویان مقاطع كاردانی - كارشناسی ودكترای عمومی پزشكی ومشمولین از بدوثبت نام اولیه  تا قبل از فراقت از تحصیل بشرح ذیل بعهده اداره پذیرش وثبت نام می باشد :

 

1 -  ثبت نام اولیه از پذیرفته شدگان وتكمیل پرونده تحصیلی ایشان

2 - رسید گی به وضعیت مشمولین وانجام مكاتبات لازم با حوزه نظام وظیفه مربوطه

3 - رسید گی به درخواستهای متقا ضیان مهما ن - انتقا ل - جا بجا یی و تغییر رشته

4 - همکاری در صدور كارت دانشجویی

5 - مكاتبات لازم با سازمان سنجش آموزش كشور در مورد اعلا م ظرفیت پذیرش - انعكا س  لیست مغا یرت ها ولیست عد م مراجعه پذیرفته شد گا ن جهت ثبت نام اولیه و منصرفین از تحصیل در اولین نیمسال تحصیلی وسایر مكا تبا ت.

6 - رسید گی به وضعیت تحصیلی دانشجویان  وتنظیم گزارش وضعیت تحصیلی جهت مراجع ذیصلاح .

7 - صدور معر فینا مه ها ی پژوهشی وحكم مر خصی ( تحصیلی - زایما ن - حج  ) و حكم   انصرا ف از تحصیل و  مكا تبا ت لازم با وزارت متبوع و حكم اخر اج به علت ( غیبت -سنوات  - مشروطی ) وحكم بازگشت به تحصیل.

8 - ار سال آئین نا مه ها ودستو ر العملهای آمو زشی واجر ا یی به دانشكده ها ی تابعه  ومكا تبا ت لازم بمنظور حل وفصل برخی از ابها ما ت مطروحه .

9 - مكا تبا ت لازم با اداره كل امور دا نشجویا ن داخل ونیز حوزه معا ونت محتر م آموزشی وزارت متبوع بمنظور حل و فصل برخی از موارد آئین نامه آموزشی ویا دستورالعملها ی اجرائی .

10 - اعلام وضعیت تحصیلی دانشجو یا ن به مراجع وسا زمانهای مجا زدرخوا ست كننده .

11 - نظا رت بر اجرای آئین نامه ها ی آمو ز شی در دانشكد ه های توا بع .