تاریخ : سه شنبه 11 اسفند 1394
کد 358

به گزارش روابط عمومی ، سعید اصلان‌آبادی با اعلام این مطلب گفت: یکی از مسایل بسیار مهم و جدی در کیفیت مدیریت، پایش دقیق و صحیح عملکرد است و در حوزه معاونت آموزشی وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی مدلي براي رتبه بندي حوزه آموزش آكادميك دانشگاه هاي علوم پزشکی به نام طرح راد از 4 سال پیش تدوین شده است .
وی در خصوص برخی از شاخص های رتبه بندی افزود : رشته و مقطع هاي موجود و جدید در دانشگاه، گزارش عملكرد ساليانه منطبق بر برنامه بلند مدت دانشگاه، تعداد جلسات شوراي آموزشی و معاون آموزشی دانشگاه، نحوه توزيع بودجه آموزشي دانشگاه، رعایت مقررات آموزشی، چگونگی آموزش مداوم، برنامه جذب اعضاي هيئت علمي، نگاه به اخلاق حرفه ای در حوزه آموزش، استفاده بهینه از وب سایت برای پاسخگویی به نیاز اساتید و دانشجویان، فعاليتهاي كليدي مركز توسعه دانشگاه براي ارتقا كيفي آموزش، پاسخگویی دانشگاه به نیاز جامعه از جمله این شاخص هاست .
وی خاطرنشان کرد: بیش از 8 هزار و 800 دانشجو در مقاطع مختلف به خصوص تحصیلات تکمیلی، فلوشیپ، تخصص و فوق تخصص و PHD در دانشگاه علوم پزشکی تبریز مشغول به تحصیل هستند که این مسئله نیز دانشگاه علوم پزشکی تبریز را مستعد کسب مقام چهارم رتبه بندی راد کرد .
اصلان آبادی ادامه داد: بیش از نصف تعداد اعضای هیئت علمی دانشگاه علوم پزشکی و خدمات درمانی تبریز در مرتبه علمی استاد و دانشیار خدمت می‌کنند .
وی با اشاره به جایگاه قبلی این دانشگاه در رتبه بندی راد افزود: رتبه کنونی نشان می دهد دانشگاه رو به رشد بوده و نه تنها توانسته جایگاه قبلی آموزشی را حفظ کند که ارتقا دهد، با کسب این رتبه بندی نگاه مسئولین استانی نیز به دانشگاه علوم پزشکی تبریز بیش از پیش مثبت تر می‌شود .
وی با بیان اینکه رتبه بندی راد، مسابقه نیست، افزود: با در نظر گرفتن شرح وظایف و مسئولیت ها، رتبه بندی هایی چون راد، در هدف‌گذاری و ریل گذاری نقش پیدا می‌کند، انگیزه دهی به مدیران دانشگاهی برای پیشبرد اهداف وزارتخانه نیز از دیگر امتیازهای اینگونه سنجش ها می‌باشد .
معاون آموزشی دانشگاه علوم پزشکی تبریز ابراز امیدواری کرد؛ با ارتقای هر چه بیشتر کیفیت حوزه آموزشی در دانشگاه علوم پزشکی تبریز، این دانشگاه بتواند در سال‌های آینده مقام های بالاتر نیز کسب بکند