تاریخ : سه شنبه 10 خرداد 1401
کد 778

تشکیل ۱۰ کارگروه تخصصی در دانشگاه‌ها و دانشکده‌های علوم پزشکی کلان منطقه ۲

نشست معاونین آموزشی دانشگاهها و دانشکده های عضو کلان منطقه 2 برگزار شد.

دکتر کاظم قهرمان زاده، رئیس مرکز خدمات آموزشی وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی: هدف از بحث فعالسازی کلان مناطق در سطح کشور این است که مشکلات تمامی دانشگاه‌ها و دانشکده‌های کوچک علوم پزشکی به شکل نظام‌مند احصاء و سپس حل شود.
تشکیل ۱۰ کارگروه تخصصی در دانشگاه‌ها و دانشکده‌های علوم پزشکی کلان منطقه ۲

با حضور معاونان آموزشی هفت دانشگاه و دانشکده علوم پزشکی منطقه کلان دو کشور، ۱۰ کارگروه تخصصی در راستای "برنامه جامع عدالت تعالی و بهره وری در آموزش علوم پزشکی" وزارت بهداشت تشکیل یافت.

دکتر کاظم قهرمان زاده، رئیس مرکز خدمات آموزشی وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی روز دوشنبه، ۹ خردادماه در نشست شورای معاونان آموزشی دانشگاه‌ها و دانشکده‌های کلان منطقه دو که با موضوع برنامه جامع عدالت تعالی و بهره وری در آموزش علوم پزشکی در محل معاونت آموزشی دانشگاه علوم پزشکی تبریز برگزار شد، اظهار کرد: هدف از بحث فعالسازی کلان مناطق در سطح کشور این است که مشکلات تمامی دانشگاه‌ها و دانشکده‌های کوچک علوم پزشکی به شکل نظام‌مند احصاء و سپس حل شود.

به گزارش روابط عمومی، وی افزود: حل مشکلات دانشگاه‌ها و دانشکده‌های علوم پزشکی مناطق و به خصوص کلان منطقه دو با محوریت تبریز و یاری وزارت بهداشت انجام شده و این دانشکده‌ها به شکل همگن رشد خواهند کرد.

وی ادامه داد: پتانسیل‌های بزرگی در سطح کلان منطقه دو وجود داشته و می‌توان با بهره گیری از ظرفیت مرزی بودن این منطقه در راستای بین المللی شدن دانشگاه‌های علوم پزشکی گام برداشت.

دکتر قهرمان زاده خاطرنشان کرد: نگاه به منطقه باید به شکل یک تکه باشد تا دانشگاه‌های بزرگ و کوچک بتوانند با یکدیگر ارتباط برقرار کنند.

وی در خصوص موضوع ایجاد رشته‌های جدید علوم پزشکی نیز اظهار کرد: رشته‌های جدید بایستی بر مبنای عدالت آموزشی و متناسب با هر منطقه ایجاد شوند.

در ادامه دکتر غلامرضا فرید اعلایی، معاون آموزشی دانشگاه علوم پزشکی تبریز نیز با بیان این‌که منطقه شمالغرب کشور نسبت به سایر مناطق از لحاظ توسعه عقب مانده است، افزود: امیدواریم اجرای برنامه جامع عدالت تعالی بتواند به توسعه متوازن این منطقه کمک کند و شاهد پیشرفت تمامی دانشگاه‌های سطح کلان منطقه دو باشیم.

وی ادامه داد: ما تمام توان خود را بکار می‌گیریم تا منطقه شمالغرب کشور از نظر آموزش علوم پزشکی به پیشرفت متناوب و در شان این منطقه دست یابد که لازمه آن نیز همراهی وزارت بهداشت است.
در ادامه پورمنزه، دبیر اجرائی کلان منطقه دو نیز با اشاره به مکاتبات این دبیرخانه در راستای تشکیل ۱۰ کارگروه تخصصی منطقه، گفت: مشارکت دانشگاه‌های علوم پزشکی کلام منطقه دو در راستای سند راهبردی وزارتخانه مثال زدنی بوده و دانشکده علوم پزشکی مراغه نیز جزو اولین دانشکده‌هایی است که اقدام به تشکیل هر ۱۰ کارگروه کرده است.

وی خاطرنشان کرد: دغدغه‌ اصلی تمامی دانشگاه‌ها و دانشکده‌های علوم پزشکی منطقه بحث تامین بودجه بوده و انتظار می‌رود که وزارتخانه در این راستا تمامی اهتمام خود را به کار گیرد.